Erediensten zondag 11 november 2018

Laat hen allen één zijn, Vader

09.30 uur - ds J.E. Kramer (Assen-Marsdijk)

Viering van het Avondmaal ('gaande')
Lezen: Joh. 17; Tekst: Joh. 17,21a

Moenie moedeloos word nie, want die Here is by jou

14.00 uur - br. Fokko Koning (Leek)

Lezen: Genesis 19: 1-18; Tekst: Genesis 19: 18

Erediensten zondag 18 november 2018

09.30 uur - dhr Folkert Folkerts (Assen-West)

14.00 uur - br. Willem Schaaij (Haule)

Eredienst gehouden op woensdag 7 nov 2018

Deze diensten kunt u beluisteren. U vindt ze onder > kerkdienst > Kerkdienst gemist

Dankbaar

br. Willem Schaaij

Bijbellezing: Psalm 67

Drenthe Mission| Verre Naasten

Donderdag 15 november D.V. gaan Marina Antonides,  Pieter Messelink, Taco Buitenhuis en Sape Braaksma naar Brazilië voor een werkbezoek voor Drenthe Mission| Verre Naasten.
Doel van de reis is bezoek brengen aan de kerken van de IPB  in het zuiden van Brazilië en IRB in Unaí. Daarnaast verzorgen Sape en Pieter een training voor Mission Alive, waar een aantal kerken van de IPB aan deelnemen. Tijdens het bezoek is er ruimte voor bemoediging, relatieopbouw met de kerkplanters-  en gemeenteleden en evaluatie van de kerkplanting van deze kerken. Daarnaast hoop ik met de vrouwen van de plaatselijke kerken te spreken.

Via onderstaand blog kan de reis gevolgd worden:  http://opreis.verrenaasten.nl/werkreizen/drenthe-mission/werkbezoek-brazilie-drenthe-mission/

Ook via Facebook en Instagram van Drenthe Mission wordt de reis gedeeld middels foto's en verslagen  https://nl-nl.facebook.com/drenthemission/

Filmhuis Westerkwartier

Locatie: Infocentrum Nienoord,
Nienoord 20 9351AC Leek

Ga naar  www.filmhuiswesterkwartier.nl voor meer informatie

Welkom bij de Kruiskerk

Hartelijk welkom op de website van de Kruiskerk Haulerwijk. Fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond. De Kruiskerk is een functioneel kerkgebouw nabij het centrum van Haulerwijk. We zijn erg blij om op zondag in dit kerkgebouw samen te komen om God te eren en Zijn woord te horen. De Kruiskerk heeft als uitgangspunt het geloof in Jezus Christus. God, en in het bijzonder Jezus Christus, staan centraal.

Creche.

Met ingang van 1 april is er alleen oppas voor de kinderen tijdens de vieringen van het Avondmaal. Op de andere zondagen is er geen oppas aanwezig. Indien nodig kan er oppas geregeld worden voor de morgendienst, neemt u dan contact op met de koster van de kerk.

Aanvangstijd kerkdiensten

Iedere zondag

Eerste dienst: 09.30

Tweede dienst: 14.00

(voor meer informatie

kijk bij de agenda)

Gemeente

Deze gemeente is een gemeente voor jong en oud! We streven in de kerkdiensten een gastvrije en warme sfeer na. Ook buiten de kerkdiensten om is er veel oog voor elkaar en proberen we voor elkaar tot een 'hand' en een 'voet' te zijn. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt. Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst! Wilt u lid worden? Neem dan contact met onze Scriba. (zie onder 'Adressen' in het menu).

Op zoek?

Bent u op zoek naar God en wilt u weten wie Jezus is?? Kijk dan eens rond op de volgende site: www.ikzoekgod.nl. Daarin wordt heel duidelijk uitgelegd dat God ook naar ons op zoek is en om ons geeft. Dat Jezus Gods eigen Zoon is en tegelijk ook als mens op aarde heeft geleefd en nog leeft! U door-en-door kent en gewoon van u houd zoals u bent. Heeft u meer vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vind? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Neem dan contact met ons op. (zie onder 'Adressen' in het menu).

Onze gemeente biedt, in samenwerking met de andere kerken in Haulerwijk, ook een Alphacursus aan, waarin op een informele manier samen met een groep mensen gepraat wordt over God, Jezus, uw eigen vragen hierover, enz.. Voor de algemene website: www.alphacursus.nl. Wilt u kennismaken? Neem dan contact op met Ineke Baron - alpha@gkv-haulerwijk.nl.

INLOGGEN

Bent u lid van GKv Haulerwijk, klik dan hier om in te loggen
Hebt u nog geen inloggegevens, vraag deze dan aan bij de webbeheerder. website@gkv-haulerwijk.nl